Feestlocatie Arrangementen Vergaderen Contact

Feestlocatie Midden Nederland

U zoekt een gezellige feestlocatie in het midden van Nederland?

Bereikbaarheid is een belangrijk gegeven wanneer u een feest organiseert waar mensen vanuit alle richtingen van het land voor worden uitgenodigd. U wilt dat uw gasten de locatie zo makkelijk mogelijk kunnen bereiken. Daarom is uw keuze voor feestlocatie Het Uilenbos een verstandige zet. Onze feestlocatie is centraal in Nederland gevestigd.

Het Uilenbos ligt op steenworp afstand van De Goudsberg, het middelpunt van Nederland.
Dit bewijst eens te meer de centrale ligging van onze feestlocatie in Midden-Nederland. Ideaal dus voor uw gasten.

Zalen van onze feestlocatie in Midden Nederland

Het Uilenbos ligt prachtig verscholen in de Lunterse bossen. Langs fraaie wegen wordt u geleid tot onze sprookjesachtige feestlocatie. Wij beschikken over verschillende zalen, fris en stijlvol ingericht, passend bij elk feest of evenement. Uiteraard kunnen wij het interieur afstemmen op uw persoonlijke wensen. Graag bespreken wij in een persoonlijk gesprek alle mogelijkheden.

Naast diverse feestzalen beschikt Het Uilenbos over een gezellige klassieke speeltuin en een grote kinderboerderij. Omdat wij centraal liggen midden in de bossen beschikt Het Uilenbos over ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.

Wilt u meer weten over onze mooie feestlocatie in Midden Nederland? Aarzel niet en mail ons voor een afspraak: info@uilenbos.nl. Wij leiden u geheel vrijblijvend rond en vertellen u graag van de feesten die we al voor tevreden gasten hebben mogen organiseren. Belt u even? De koffie staat klaar!

Toe aan een uitstekend verzorgd feest in Midden Nederland?
Bekijk hier onze feestarrangementen

Contactformulier
Wilt u graag meer informatie over arrangementen of vergaderingen?

Neem dan contact met ons op via info@uilenbos.nl

Het Uilenbos

Beukenlaan 11
6741 KB Lunteren
info@uilenbos.nl

Bel voor een reservering